Aktuellt

 

(Uppdateras ungefär varannan månad)

Måndagen den 4 januari 2016

Hej!

Det har bara gått några dagar sedan den sista föreställningen av ”Mamma Mia!” spelades på Svenska teatern i Helsingfors. Nu har vi gjort 280 stycken, vilket är ett rekord Finland på en och samma scen. Vi har haft närmare 138 000 besökare och spelat under 1,5 år, cirka sex föreställningar i veckan. Det har varit en fantastisk resa och jag är glad och stolt över att vi har gjort under den här perioden. Jag tycker även det känns extra häftigt att jag är en av två som faktiskt har spelat varenda föreställning, vilket också blev uppmärksammat efter sista föreställningen på nyårsafton. Det blev en fin avslutningskväll med tal, sång, skratt och gråt.

Nu blir det ledigt i cirka tre veckor. Eller ja, ”ledigt” är väl rätt benämning. Fokuset blir nu att planera inför vårens produktioner, dels ”Ondskan” som ska spelas cirka 125 gånger i VG-regionen och Blekinge fram till mitt en av juni, dels repeptitionsstart av ”Komma ut”, som också sker samtidigt. Det är mycket text i huvudet, men det kommer säkerligen att gå kanon och jag ser verkligen fram emot hela den här resan. Dessutom parallellt med allt detta ska lägenheten i Göteborg tömmas och basen kommer från och med i vår att bli i Stockholm.

Jag är även ödmjukt tacksam för att jag återigen ha fått tilldelas ett nytt stipendium, den här gången från Göteborgs Stads kulturnämnd. De har valt att satsa på ”Komma ut”, vilket bland annat högst troligt kommer att visas i Göteborg i juni. Alla detaljer är inte klara ännu, men jag lovar att skriva när allting är fastställt.

Under våren kommer mycket av arbetet ske i Göteborg, men jag har en hel del lösa trådar i Stockholm gällande modelluppdrag. När det sker kommer färdiga bilder att publiceras under fliken ”Galleri”.

Häromdagen var det ett fint reportage i BLT (Blekinge Läns Tidning), som ni kan se längst ner under fliken ”Media”. Det handlar om mitt 2015 och förväntningarna inför det kommande året.

Vi ses!


 oskar  • Facebook
  • Twitter
  • Google Buzz
  • LinkedIn
  • Live
  • MySpace
  • PDF