Aktuellt

(Uppdateras var 6:e-8:e vecka)

Måndagen den 27:e oktober 2014

Hej!

Sista gången jag skrev här var det bara några veckor tills det var dags för Finland-premiären av ”Mamma Mia!”. Redan då kändes det väldigt bra och jag har under hela repetitionsperioden känt mig väldigt trygg med produktionen och mina fantastiska medspelare.  Nu har vi spelat en månad och det har varit en dundersuccé. Både kritiker och publiken älskar oss och i skrivandes stund har över 85 000 biljetter sålts. Redan nu på onsdags släpps biljetter inför hösten 2015, så det är verkligen en stor efterfrågan. För mig som frilansare är det en otrolig trygghet att veta att jag har ett kontrakt som sträcker sig så lång tid. Extra skönt när det är så fina människor, som jag umgås mycket med både på och utanför scenen.

Bara några dagar efter premiären satte vi igång med något som heter cover-repetitioner. Det innebär att vissa av oss, som medverkar i ensemble, hoppar in i specifika roller när den personen är sjuk, skadad eller ledig. Ibland kan det dröja bara några veckor och ibland får man inte hoppa in alls… För min del har jag redan fått vara cover för Chili (eller Pepper som han heter i originalversionen och i filmen) tre gånger, vilket var väldigt roligt. Återigen all kredd till mina fina kollegor, som hjälpte till och stöttande mig under föreställningarna.

Trots mycket intensiva veckor har jag hunnit vara hemma i Sverige och i Stockholm, där jag jobbade med ett modelluppdrag för några veckor sedan. Det var för Mötesplatsen och deras nya kampanj, som de kommer att ha nu under hösten. Detta var en mycket trevlig fotosession och jag hoppas kunna jobba med Maskot Bildbyrå även i framtiden. Så fort jag får bilderna kommer de som vanligt att läggas ut i ”Galleri”-fliken.

Bara några dagar senare var det återigen dags för ett nytt modelluppdrag och denna gång för min arbetsplats Svenska teatern. De har en ny föreställning – ”1984” – med premiär i januari och som ska marknadsföras från november och framåt. På affischen kommer jag att synas och det är minst sagt obehagliga bilder kan jag säga, utan att avslöja för mycket. Även dessa bilder kommer att publiceras så snart jag får desamma av fotografen.

Mycket händer framöver och för mer kontinuerlig uppdatering rekommenderar jag er att gilla Facebook-gruppen ”Sternulfs Nöje” för senaste nytt.

Vi ses!


 oskar  • Facebook
  • Twitter
  • Google Buzz
  • LinkedIn
  • Live
  • MySpace
  • PDF